Over ons

De renners van het Best Flight Fares Cycle Team

Het organiseren van de zakelijke reizen binnen uw bedrijf neemt vaak behoorlijk wat tijd in beslag. In dit arbeidstijd bewuste decennium, is dit een behoorlijke kostenpost.

Daarbij komt dat er in veel gevallen geen maximaal rendement gehaald wordt uit het aanschaffen van de benodigde reisproducten, lees vliegtickets, hotelovernachtingen en autohuur.

Een vliegticket is een ingewikkeld product, en door 25 jaar ervaring in de zakelijke reiswereld, zorg ik ervoor dat u met uw zakelijke reis investering, het maximale rendement haalt.

Uw besparing

Regelt u uw zakelijke reizen op dit moment online, dan staan wij voor een gegarandeerde besparing op uw reiskosten van minimaal 8 % !

Het full service systeem

Foto van Peter

Peter van Asperen

Peter heeft sinds zijn intrede binnen het vakgebied van Business Travel zijn focus gelegd op het behalen van het optimale resultaat voor besparingen op reisbudgetten. Peter is een expert op het gebied van IATA, met zijn kennis op het gebied van tarieven kan hij het allerbeste aan u voorleggen. Peter heeft als General Manager van een Business Travel organisatie aan vele klanten zijn diensten bewezen en is de drijvende kracht achter Best Flight Fares.