Zakenreizen

Zakenreizen naar bestemmingen wereldwijd

Zakenreizen op maat

Zakenreizen zijn een belangrijk onderdeel voor de internationale bedrijfsvoering van uw onderneming. Meetings en vergaderingen zijn doorslaggevend voor innovaties en penetraties van internationale markten.
Uw zakenreizen wilt u efficiënt en binnen het budget plannen waarbij het comfort tijdens uw zakenreis gewaarborgd blijft.

Best Flight Fares neemt de wensen ten aanzien van uw zakenreizen door en offreert u de beste opties en tarieven, passend bij uw wensen. In het reserveringssysteem zullen alle mogelijkheden en luchtvaartmaatschappijen worden geraadpleegd. Na uw akkoord volgt de definitieve boeking van alle reisonderdelen en ontvangt u uw e-ticktets.

Centrale hal van de aankomsthal op Schiphol

Zakenreizen onderbrengen bij Best Flight Fares

Door de jarenlange ervaring weet Best Flight Fares waar en wanneer gunstige tarieven beschikbaar zijn of komen. Dat is tevens het doel van Best Flight Fares: voor u de juiste tarieven zoeken op het juiste moment tegen de beste condities, passend bij uw persoonlijke wensen en reisvoorkeuren.

Luchtvaartmaatschappijen checken vrijwel dagelijks de bezettingsgraad op alle vluchten. Daarbij wordt rekening gehouden met reispatronen, vraag en aanbod vanuit bepaalde landen en uiteraard de thuismarkt. Aangezien vele luchtvaartmaatschappijen ook samenwerken in allianties en het netwerk vaak deels bestaat uit zogenaamde ‘feeder’ vluchten (korte vlucht in aansluiting op een intercontinentale vlucht) is het optimaliseren van de bezettingsgraad en zodoende de tarieven en beschikbaarheid van de vliegtickets een complexe aangelegenheid. Het opvragen van tarieven op verschillende tijdstippen kan daardoor al prijsschommelingen veroorzaken.

Overige diensten

Best Flight Fares verzorgt naast uw vliegtickets ook aanvullende zaken welke van belang zijn voor uw zakenreis, zoals:

  • Hotelovernachtigen

  • Autohuur bij internationale gerenommeerde autoverhuurbedrijven

  • Privé vliegtuigen

  • Aanvullende diensten zoals VIP pakketten